Menu

Nunti si botezuri

Producem experiențe de nuntă excepționale pentru toate credințele si culturile și le realizăm oriunde în lume. Credem că nunta perfectă este o opera de artă, o colaborare creativă deosebită, o călătorie de imaginație, precum și o pregătire fără întrerupere, rezultând într-o ocazie extrem de unică și memorabilă.

Serviciul

Fie ca locuiti in alt oras/tara, sau dispuneti de timp limitat, sau va doriti pur si simplu un planificator de evenimente care sa va ofere un serviciu integral de planificare/ productie/ coordonare a nuntii – noi va scapam de stres si griji salvand ore intregi din timpul dvs. Ne vom ocupa de contractarea tuturor furnizorilor de servicii si va vom informa despre cele mai bune optiuni de la fata locului.
Noi adoptăm o abordare particularizata și oferim un serviciu complet de planificare a nunții. Fiecare element este luat în considerare în detaliu, din surse sigure și pus impreuna bucata cu bucata, pentru a vă realiza visul final, urmand ca dvs. sa va bucurati de moment.

Pachetele noastre de planificare a nunții vin în toate formele și dimensiunile. După ce va cunoaștem stilul și prioritățile, proiectăm un pachet personalizat pentru fiecare cuplu, deoarece fiecare nuntă este unică. De la planificarea completă a serviciilor, până la luna de coordonare, expertiză în design, furnizori, florale, papetarie și tot ceea ce este nevoie pentru un eveniment perfect, ACEvents este aici pentru a vă pune la dispoziție.

Planificarea unei nunti de destinatie

În calitate de planificatori de nuntă; promisiunea noastră este să planificăm fiecare detaliu în numele dvs., în fiecare etapă și exact așa cum ați face dvs. în modul profesional dorit.

Fie este doar pentru voi doi sau pentru oaspeții dvs., până la câteva sute; după dorințele voastre, vă vom oferi și sugera cele mai bune locații. În timp ce sortați documentele și alte cerințe legale, vom negocia cu furnizorii și vom avea grijă de toate detaliile în numele dvs.

Imagini nunti

Imagini botezuri

programam o discutie despre evenimentul tau